Sfeerimpressie Cevisama 2024

In de week van 26 Februari t/m 2 Maart 2024 was Frixa aanwezig op de internationale tegel- en sanitairbeurs Cevisama, zoals ieder jaar georganiseerd in het bruisende Valencia.

Op deze beurs hebben wij zowel onze bestaande leveranciers, als nieuwe fabrikanten gesproken. Daarnaast zijn we onderweg natuurlijk allerlei (voorspellingen over) trends tegengekomen, welke we voor jou hebben vastgelegd in woord en beeld. Zie hieronder onze sfeerimpressie van Cevisama 2024.

Trends - Travertin & Houtlook

Terug van weggeweest - Houtlook

Waar de afgelopen jaren de vraag naar houtlooks juist afnam, mede door de introductie van PVC vloeren, is dit ontwerp anno 2024 weer volop in trek. We leggen je graag alle voordelen uit.

Mediterraanse sferen - Travertinlook

Natuursteenlooks zijn over het algemeen erg populair in Nederland. Zo zagen wij in 2023 veel leisteen-imitaties voorbij komen. In 2024 lijkt dit vervangen te worden door de klassieke travertin-look.

Hoog reliëf - Vlonder

Houtlooks zijn er in vele verschillende soorten en kleuren. Een opkomende variant is de "vlonder-imitatie". Door gebruik te maken van een speciale mal, krijgt de klei in de fabriek een geribbeld oppervlak.

Ben jij enthousiast geworden over deze (opkomende) trends? Of heb je misschien vragen of wil je ergens samples van ontvangen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@frixa.nl, of WhatsApp ons op +31 6 44 51 06 20 door op de link te klikken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen.

We komen graag vrijblijvend bij je langs!